Vanaf 1 september donderdag t/m zondag open vanaf 18:00

Tapas & Dance

Hier bij The Lagoon Maasmechelen gaan we verder dan alleen lekker eten en drinken. Wij combineren onze heerlijke wereldse tapas met muziek en dans om zo een unieke ervaring te creëren voor jou, je familie en/of vrienden.

The Lagoon Maasmechelen - meer dan alleen lekker eten


Wij bieden jou de ultieme combinatie van lekker eten, muziek en dans. We beginnen de avond met Tapas & Chill vanaf 18:00. Geniet van onze heerlijk tapas schaal onder het genot van een drankje en gezellig achtergrond muziek. Vanaf 20:00 voeren we de energie op met Tapas & Dance waarbij je uitnodigt wordt om lekker te dansen en socializen met je eigen gezelschap of met andere mensen. Vanaf 22.00 zijn alle tapasschalen verdwenen en zal de dj de volumeschuif omhoog zetten om heerlijk te dansen en te genieten. Dit doen we tot 0.30 want om 1.00 sluiten wij de deuren en hopen we dat jullie met een voldaan en tevreden gevoel huiswaarts gaan en onderweg napraten over de onvergetelijk avond die jullie snel weer willen overdoen.

Wil je bij ons komen eten dan verzoeken we je via de knop op onze website te reserveren. Wil je langskomen voor alleen een drankje, dan hoef je niet te reserveren! Wij bieden ook verschillende thema-avonden, houd hiervoor onze socials in de gaten.

Mocht je een allergie ergens voor hebben of graag vegetarisch eten geef dit dan aan bij je reservering. Dan houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Tapas & Chill


Vanaf 18:00 uur heten we je van harte welkom om te genieten van onze verrukkelijke wereldse tapas en verfrissende cocktails. Neem plaats en laat je meenemen op een smaakavontuur dat de diverse hoeken van de wereld verkent. Onze drankenkaart biedt een scala aan heerlijke cocktails, mocktails (alcohol vrije cocktails), sterke dranken, bieren en wijn om jouw culinaire ervaring compleet te maken. Laat je zintuigen prikkelen terwijl je geniet van deze onvergetelijke avond vol smaak en ambiance, een ervaring die al je verwachtingen zal overtreffen.

Tapas & Dance


Vanaf 20:00 voeren wij het volume op en gaan we los met Tapas & Dance. Neem plaats en laat je smaakpapillen verwennen door onze heerlijke wereldse tapas schaal. Terwijl je geniet van deze culinaire verwennerij, nodigen we je uit om je dansschoenen aan te trekken en los te gaan op de beats van onze getalenteerde dj's. Geniet van onze uitgebreide selectie aan verfrissende cocktails, sterke dranken en een variatie aan wijnen en bieren, zodat je jouw danservaring kunt aanvullen met de perfecte drank naar keuze. Zien we jouw binnenkort op onze dansvloer?

Onze wereldse tapasschotel


Je hoeft niet te kiezen dat hebben wij al voor je gedaan. Wij hebben de gerechten zorgvuldig uitgekozen zodat iedereen met een tevreden gevoel naar buiten loopt aan het eind van de avond.
24,95 / persoon (excl. drank)
Dit betekent dat je voor €24,95 p.p. wereldse hapjes geserveerd krijgt, zowel heerlijke koude als warme exotische gerechten & dit uit verschillende streken in de wereld.

Friday & Saturday Dance

Op vrijdag- en zaterdagavond draaien we vooral commerciële muziek: dance, R&B, Latin, etc. Onder het genot van een rijkelijk gevulde wereldse tapasschotel en heerlijke beats zul je een heerlijke, gezellige en unieke avond beleven in The Lagoon. Daarnaast zul je genieten van onze uitgebreide drankkaart met diverse non-alcoholische, alcoholische en natuurlijk niet te vergeten onze cocktails & mocktails.

Swinging Sunday

Op zondagavond draaien we vooral 90s classics en Nederlandstalige muziek. Onder het genot van een rijkelijk gevulde wereldse tapasschotel en heerlijke swingers en meezingers zul je een bruisende en onvergetelijke avond beleven in The Lagoon. Daarnaast zul je genieten van onze uitgebreide drankkaart met diverse non-alcoholische, alcoholische en natuurlijk niet te vergeten onze cocktails & mocktails.

Mmm on Monday

Op maandagavond hebben we entertainment voor jullie in petto. Naast heerlijke 70'-80'-90's muziek zal er elke week een artiest aanwezig zijn, actie en interactie is het motto. Onder het genot van een rijkelijk gevulde wereldse tapasschotel en de voor iedereen bekende "Gouwe Ouwe" zul je een geweldige, nooit te vergeten avond beleven in The Lagoon. Daarnaast zul je genieten van onze uitgebreide drankkaart met diverse non-alcoholische, alcoholische en natuurlijk niet te vergeten onze cocktails & mocktails.